NIEUWS

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 903.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 726.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 517.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 517.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_query::init() should be compatible with views_plugin::init(&$view, &$display) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 139.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/geerthau/domains/kaiet.be/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 137.
26.12.15
De dag na KARKARKARstmis!

Vandaag opent het gezellige Antwerpse festival WINTERVUUR o.a. met een spiksplinternieuw project KARKARKAR - Vier A'pen op een carrousel. Ze draaien Urban Beats, Bach en rootsy Blues door de mixer. Indie-pop, fanfarelol en hippe hop in moeders taal. Met SCALE, Stefan Wellens, Tobe Wouters & G. J. Omer. Naar een idee van Geert Hautekiet en mét omkadering vanuit Compagnie KAiET!

De dag na KARKARKARstmis!

15.07.15
Gotf! op de Genste Feesten

Geert Hautekiet staat deze maand juli exact twintig jaar op de planken. Hij begon ooit op de Gentse Feesten. Reden voor een verjaardagsfeestje op MiraMiro (theaterfestival Gentse Feesten): speciaal voor de gelegenheid brengt hij zijn allereerste en bijzonder succesvolle muzikale vertelling Gotf! nog eens tot leven.

18, 19, 20 en 21 juli, 19u00, Coyedanspark, Gent (MiraMiro-terrein).

tickets slechts 9 euro aan de ingang of via www.fnac.be of www.miramiro.be

Gotf! op de Genste Feesten

23.06.14
Het wordt een mooie zomer!

Het tweede deel van de trilogie van de Vieze Verhaaltjes gaat deze zomer in première. Het worden drie vertellingen rond een werkende fontein!

Telkens op  geweldig mooie locaties: tijdens Zomer van Antwerpen (14 juli t.e.m. 1 augustus), op Festival Boulevard in 's Hertogenbosch (11 t.e.m. 16 augustus) en op het Limburgfestival (NL, 22 en 23 augustus).

Het wordt een mooie zomer!

11.02.14
Het Lied haalt finale Leids Cabaret Festival!

Geert Hautekiet en André Manuel spelen hun lange lied als gastoptreden op de finaleavond van het Leids Cabaret Festival. Nu zaterdag, 15 februari, zingen zij samen met hun Opel Kadett een volle zaal toe die wacht op de uitslag van hét juryverdict - www.leidscabaretfestival.nl

Het Lied haalt finale Leids Cabaret Festival!

19.09.13
Het Lied begint aan Theatertour in Kleine Komedie, Amsterdam!

Op woensdag 25 september start in de Kleine Komedie te Amsterdam officieel de theatertour van Het Lied. Na een drukke zomer op diverse buitenlocaties (van een autokerkhof, over een parkje in stiltegebied tot een kruispunt van de Prins Frisolaan en de Prins Willem-Alexanderstraat), duiken we dus nu met onze Opel Kadett het warme, rode pluche in. 

22.08.13
Het Lied opnieuw op de Zomer van Antwerpen

Na een heerlijke tournee langs Nederlandse theaterfestivals (De Karavaan, Theaterfestival Boulevard en Limburgfestival) zijn we helemaal klaar voor een tweede serie van tien voorstellingen op ons autokerkhof in Antwerpen!

 

De voorstelling is nog te zien tot en met 1 september (niet op maandag en dinsdag) en voor enkele voorstellingen zijn er nog kaartjes. 

Tickets en info via www.zva.be!

Het Lied opnieuw op de Zomer van Antwerpen

31.07.13
Het Lied op Theaterfestival Boulevard

Do 1 aug en za 3 aug t.e.m. woe 7 augustus speelt 'Het Lied' op Theaterfestival Boulevard in 's Hertogenbosch (NL). 

We spelen er telkens om 21.30u in het prachtige decor van de Jeroen Boschtuin.

Voor tickets en info, ga naar www.theaterfestivalboulevard.nl!

Het Lied op Theaterfestival Boulevard

13.07.13
Je kan 'Het Lied' vanaf nu ook downloaden!

Voor €10 (of 12,9$) kan je vanaf nu Het Lied (van André Manuel & Geert Hautekiet) downloaden via www.cdbaby.com/cd/geerthautekiet2.

Volg de instructies en download deze liveregistratie in zeer goede geluidskwaliteit. Het Lied wordt niet op CD of LP uitgebracht omdat het simpelweg té lang is voor die geluidsdragers. 

 

Je kan 'Het Lied' vanaf nu ook downloaden!

30.05.13
Het Lied op de Zomer van Antwerpen

Het Lied, Opus 1 in G-groot zal deze zomer maar liefst 20 keer te zien zijn tijdens de Zomer van Antwerpen. 

We parkeren onze auto vier weken lang op een 'echt Aantwaarps ottokaarkhof'.

De voorstelling is te zien van 3 t.e.m. 14 juli en van 21 augustus t.e.m. 1 september (niet op maandag en dinsdag). Tickets en info via www.zva.be.

 

Ook tijdens diverse andere festivals in België en Nederland kan je deze zomer genieten van Het Lied. Neem gerust een kijkje in onze agenda!

Het Lied op de Zomer van Antwerpen

17.05.13
Heer van Wol, dit weekend in première!

Geert Hautekiet heeft de voorbije weken de jonge theatermakers van Ampersand gecoacht bij hun nieuwste (+6) voorstelling Heer van Wol. Compagnie KAiET! ondersteunt deze gedreven makers.

De voorstelling speelt deze dagen in de Borgerhoutse Oude Rijtuigmakerij, de plek dus waar Compagnie KAiET! acht jaar lang heeft gewerkt. Voor het eerst sinds onze verhuis enkele maanden geleden, vertoeven we dus weer even in de gekende loods...

De try-outs deze week verlopen enthousiast. Dit weekend zijn er premièrevoorstellingen zaterdag en zondag, telkens om 14u en 16u. Alleen voor de voorstellingen van 14u zijn er nog wat kaarten. (tickets: www.rataplanvzw.be)

 

Een theatervoorstelling over fantasie vol mechaniekjes in een toren waar je ogen en oren tekort komt.

“Ik ben Luca Lotuzska en heb een vader die ik, als ik er goed over nadenk, beter niet had kunnen hebben want deze man bezorgt mij zo af en toe de aller grootste moeilijkheden.”

Door een weddenschap van zijn vader moet Luca de vuurtoren maken op het eiland Slowinski. Maar hoe moet hij daaraan beginnen?
“Gebruik je fantasie, Lotuzska!” Maar wat is dat, fantasie? Samen met zijn gereedschappen en zijn beste vriend, de Onbeweeglijke Knot Wol, gaat Luca aan de slag.

 
CONCEPT EN SPEL: JOKE VAN CANNEYT EN YVES WILLEMS; TEKST: HANS VAN DEN BOOM; COACH: GEERT HAUTEKIET; MET DANK AAN HANS VAN DEN BOOM; PRODUCTIE: AMPERSAND; IN SAMENWERKING MET CIE KAIET! EN RATAPLAN

Heer van Wol, dit weekend in première!

17.01.13
Gelukkige verjaardag! 10 jaar KAiET!

Vandaag exact tien jaar geleden verscheen in het Belgisch Staatsblad de geboorteacte van Muziek Theater Makerij Compagnie KAiET!

We bestaan vandaag dus tien jaar. En dat gaan we een jaar lang vieren. We beginnen daar aan vandaag! Bubbels!

Gelukkige verjaardag! 10 jaar KAiET!

07.01.13
Een blinkend 2013

Compagnie KAiET! wenst iedereen een blinkend jaar toe! Voor ons belooft het een mooie, vette kluif te worden. We verhuizen. Dat is op zich al een enorme onderneming. Er volgt een drukke zomer vol (muziek)theaterfestivals en een najaar met een mooie theatertournee van 'Het Lied - Opus 1 in G groot voor Opel Kadett en twee zangers'. Nieuwe producties staan op stapel. En we vieren dit jaar onze tiende verjaardag. Kaarsen blazen. Nog lang en gelukkig!

Een blinkend 2013

11.09.12
De Ladder tijdens de Reuzenstoet in Borgerhout

Op 15 september is het Reuzenstoet in Borgerhout. Een speciale editie, want de Reuzen bestaat 300 jaar! Ongeveer 50 reuzen lopen mee in de optocht. Als Borgerhouts gezelschap mag Compagnie KAiET! hierbij niet ontbreken! Compagnie KAiET! maakte voor deze gelegenheid ook een reus: De Ladder.

U kan De Ladder (en alle andere reuzen) komen bewonderen tussen 13u en 17u, langs de straten van Borgerhout.

 

www.reuzenjaar.be

De Ladder tijdens de Reuzenstoet in Borgerhout

07.08.12
Vieze Verol Tjes op het Limburgfestival (NL) en Amersfoorts Theater Terras (NL)

Op 8 en 9 augustus is Compagnie KAiET! met de Vieze Verol Tjes te gast op het Limburgfestival (NL). De voorstelling vindt plaats in een schuur, met de wel zeer toepasselijke naam 'Varkenspaleis'.

Info op www.limburgfestival.nl

 

Op 11 augustus speelt Compagnie KAiET! twee voorstellingen (19 en 22u) van de Vieze Verol Tjes tijdens het Amersfoorts Theater Terras.

Info op www.theaterterras.nl

 

Vieze Verol Tjes op het Limburgfestival (NL) en Amersfoorts Theater Terras (NL)

12.07.12
Het Lied op Festival En Plein Public Breda

Vrijdag  13 en zaterdag 14 juli speelt Compagnie KAiET! 'Het Lied, Opus 1 in G-groot voor Opel Kadett en twee zangers' in Breda, tijdens het Festival En Plein Public.

Na de geweldige start op Oerol in juni en de succesvolle doortocht op Onderstroom in Vlissingen vorige week, zijn Geert Hautekiet en André Manuel met hun lange lied nu dus te zien in IJperlaar (Breda) op vrijdag 13 juli en Oosterheide (Breda) op zaterdag 14 juli. Voorlopig nog niet in België te zien, maar Belgen aller landen, Breda is niet zo ver! En het festival is er gratis! 

 

Meer info: www.enpleinpublic.nl

Het Lied op Festival En Plein Public Breda

22.06.12
De nieuwe tent van KAiET!

Op het Oerol Festival op Terschelling (NL) speelt momenteel de nieuwe voorstelling van Compagnie KAiET!: Het Lied, Opus 1 in G-groot voor Opel Kadett en twee zangers. De voorstelling van en met Geert Hautekiet en André Manuel wordt er waanzinnig enthousiast onthaald. Mooi.

Maar niet alleen die voorstelling ging in première, ook de spiksplinternieuwe luifeltent van KAiET! en de bijhorende tribune werden hier voor het eerst opgesteld. De tent trotseert de Terschellinger wind en woeste regenbuien. We zijn er blij mee.

De nieuwe tent van KAiET!

19.06.12
'Het Lied' kent schitterende start op Oerol!

Zondag 17 juni 2012 ging 'Het Lied' van Compagnie KAiET! officieel in première op het Oerol Festival in Nederland (Terschelling). De Nederlandse zanger en enfant terrible André Manuel en de Vlaamse bard en instrumentenbouwer Geert Hautekiet spelen samen één lang lied. Twee zangers in een Opel Kadett, samen op reis. Enkele reacties uit het publiek:

"Wat een geweldig mooie combinatie! Een Tucker en een Vlaming!"

"Ik wil mee op reis!"

"Ik heb gelachen, maar ik ben vooral ontroerd. D'r geet up oan!"

 

http://www.theaterkrant.nl/recensie/opus-1-in-g-groot-voor-opel-kadett/

'Het Lied' kent schitterende start op Oerol!

08.06.12
Premiere Het Lied op zondag 17 juni tijdens het Oerol Festival!

Het Lied, Opus 1 in G-Groot voor Opel Kadett en twee zangers, met Geert Hautekiet en André Manuel gaat in première tijdens het Oerol Festival op het Nederlandse Terschelling.

 

De voorstelling is er te zien van zaterdag 16 juni tot en met zondag 24 juni, in de Tuin van Hessel, telkens om 13.30u.

 

Meer info op www.oerol.nl

Premiere Het Lied op zondag 17 juni tijdens het Oerol Festival!

10.05.12
Try-outs Het Lied in de Rataplan!

Op 24 en 25 mei (telkens om 20u) kan u in de Rataplan komen kijken naar de try-outs van de voorstelling ‘Het Lied: Opus 1 in G-groot voor Opel Kadett en twee zangers’.

 

Eén microfoon, twee singer-songwriters en slechts één lied. Een lang lied. Anderhalf uur lang. Een lied van en met André Manuel (NL) en Geert Hautekiet (B).

Een modern verhaal van twee veertigers - twee uitersten - die met elkaar opgescheept zitten in een oude Opel Kadett op weg naar Johannesburg. Een clash tussen uitersten op amper vier vierkante meter, midden in het uitgestrekte decor van zwart Afrika… België-Nederland: the roadmovie.

 

Tickets via www.rataplanvzw.be of via 03 292 97 40.

Try-outs Het Lied in de Rataplan!

31.01.12
Vieze Verol Tjes in Borgerhout!

Tijdens het Theater Festival Borgerhout kan je in de ateliers van Compagnie KAiET! komen kijken naar 'De Trilogie van de Vieze Verol Tjes - deel 1: Witte Peper'.

Het is de laatste kans om te genieten van deze voorstelling in het unieke decor van de Oude Rijtuigmakerij. Binnen enkele maanden gaat het gebouw tegen de vlakte en zoekt Compagnie KAiET! andere oorden op.

 

15-16-17 en 22-23-24 maart 2012, telkens om 20.30u in de Kattenberg 79, 2140 Borgerhout.

Tickets: €12/€10, reserveren via Ticketbalie Turnhoutsebaan 327, 2140 Borgerhout of via 03 292 97 40.

 

Meer info op www.theaterfestivalborgerhout.be

Vieze Verol Tjes in Borgerhout!

28.10.11
Geert Hautekiet en Andre Manuel gespot in oude Opel Kadett.

De Nederlandse zanger/cabaretier André Manuel en de Vlaamse bard/instrumentenbouwer Geert Hautekiet werken samen aan een nieuwe productie. De voorbereidingen zijn gestart. We mogen er nu nog niet te veel over kwijt, maar hou het in de gaten! 

Geert Hautekiet en Andre Manuel gespot in oude Opel Kadett.

13.09.11
Vieze Verol Tjes op het Axis-Festival in Assen (NL)

Compagnie KAiET! is helemaal terug van een deugddoende vakantie en is klaar voor een nieuw theaterseizoen!

Nu zondag 18 september is Compagnie KAiET! te zien op het stadsfestival Axis in Assen (NL) met de Trilogie van de Vieze Verol Tjes.

Vieze Verol Tjes op het Axis-Festival in Assen (NL)

20.08.11
Tot zo ver de zomer... KAiET! sluit even haar deuren

Voor Compagnie KAiET! was het - in tegenstelling tot de weersomstandigheden - een warme zomer. Mooie reacties op de voorstelling. Warme ervaringen op - voor ons - nieuwe festivals. De voorlopig laatste voorstelling van Vieze Veroltjes was een heerlijke afsluiter: in een openbaar park, in open lucht, gratis voor het publiek, kortom alle ingrediënten voor een chaotische ervaring. Maar het was een feest! Anderhalf uur bleven mensen staan (letterlijk!) kijken en hingen ze aan Geerts lippen toen die vertelde over Grote Gust. Een topervaring was het voor ons. We gaan meer in open lucht spelen...

Maar eerst nemen we een kleine drie weken vakantie. We zijn dus even niet of moeilijk bereikbaar. Vanaf maandag 12 september zijn we weer helemaal actief... 

Tot zo ver de zomer... KAiET! sluit even haar deuren

11.07.11
De zomer is goed gestart!

De Vieze Verol Tjes zijn goed aan hun zomertournee begonnen. Op Onderstroom, een sympathiek straat- en locatietheaterfestival in Vlissingen (NL), stond onze Vuile-Kiosk-boordevol-zelfgebouwde-muziekinstrumenten enkele dagen opgesteld in de Zware Plaatwerkerij, een schitterend industrieel havenpand vol verloren glorie. We trokken er veel publiek, kregen een mooie recensie in de lokale pers ('Vieze Verhalen weten te ontroeren!') en onze naam gonsde door de stad. We zijn dus goed aan de zomer begonnen. Volgende stopplaats: Gentse Feesten!

De zomer is goed gestart!

27.06.11
Vieze Verol Tjes op de Gentse Feesten!

De Trilogie van de Vieze Verol Tjes is te zien tijdens de Gentse Feesten, in kader van het Mira Miro-festival! Van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli, in de Sportschuur (Regattenlaan 8, zijstraat Ham), telkens om 20.30u. Tickets via Uitbureau, www.uitbureau.be, 09 233 77 88.

Vieze Verol Tjes op de Gentse Feesten!